NYÍLÁSZÁRÓK AZ ÖN
IGÉNYEIRE
SZABVA

Válasszon katalógusunkból!

MINDEN GYÁRTÁSI FOLYAMATNÁL
A LEGNAGYOBB MINŐSÉGRE TÖREKSZÜNK!

Alapanyag

Alapanyag

A korszerű ablakgyártás faipari félkészterméke, amit 2, 3, vagy 4 réteg csomómentes lamellából ragasztanak, tömbösítenek öszze. Előnyei: azonnal felhasználható, könnyen megmunkálható...

Szerkezetek

Szerkezetek

Megrendelőink választhatnak 68 mm-es 92 mm-es profilvastagságú szerkezeteket, műemlék jellegű vagy a műemlék épületen található ablakokkal teljes mértékben megegyező nyílászárókat. Az időjárás hatásait kivédendő, alu-fa vagy akár bronz-fa nyílászárók megrendelése is lehetséges.

Üveg

Üveg

A korszerű ablakok hőszigetelő képességét legnagyobb részben a benne található hőszigetelő üveg határozza meg. Ezért rendkívül fontos a megfelelő üvegszerkezetek kiválasztása a megrendelés során.

Felületkezelés

Felületkezelés

Vizes bázisú, vízlepergető, gombaölő, rovarriasztó hatású, nagy UV állóságú, a megfelelő ápolás mellett hosszantartó felületi védelmet biztosító ICLA cég AkzoNobel felületkezelő rendszere.

Vasalat

Vasalat

A legnagyobb darabszámban eladott bukó-nyíló vasalat a világon. Technológiai- és piacvezetőként világszerte mértékadó minőséget képvisel és teljesíti napjaink legszigorúbb elvárásait a biztonság, a működtetési kényelem, az élettartam és a design területén.

Inspiráció

TEKINTSE MEG MUNKÁINKAT, SZEREZZEN ÖTLETEKET A SZÁMOS FA NYÍLÁSZÁRÓK KÖZÜL

Széchenyi 2020